Nis

Bakanlığımızın "Minik Eller Büyük Hayaller" projesi kapsamında Çukurova Şehit Aytekin Kuru Halk Eğitim Merkezi'de görevli öğretmenlerimiz, öğrencilerimize sepet örgücülüğünü tanıtarak uygulama yaptılar.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Kutlamaları

Okulumuzda öğretmen ve öğrencilerimizle 2024 deprem tatbikatı gerçekleştirildi

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal KAVAK 05.03.2024 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaret kapsamında öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldiler. Bu güzel ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz.

Ock

11.01.2024 tarihinde okulumuz toplantı salonunda velilerimize Rehberlik Servisimiz tarafından çocuk ihmali ve istismarı konulu seminer düzenlendi.

Ock

02 Ocak 2024 tarihinde Okulumuz toplantı salonunda Uzman Psikolog Sena SARAÇOĞLU tarafından velilerimize "Teknoloji bağımlılığı ve dikkat eksikliği" semineri verildi.

Ara

Çukurova Belediyesi tarafından okulumuzda küresel ısınma ve sıfır atık konusunda öğrencilerimize seminer verildi.

Ara

20-26 Kasım 2023 “Toplum Ağız ve Diş Sağlığı Haftası” kapsamında toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda farkındalığının artırılması amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından öğrencilerimize bilgilendirme semineri düzenlenmiştir.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hijyen Semineri

Mrt

6 Şubat depreminde kaybettiğimiz Okul Müdürümüz ve Öğrencilerimizi okulumuzda düzenlediğimiz İftar proğramıı vesilesi ile yadettik.Dualarımız sizlerle..Mekanlarınız cennet olsun