1. TARİHi GELİŞİM

Açıklama: 92053164

Okulumuz, Adananın genç ilçelsi Çukurova’nın Yurt mahallesi 71547 sokakta ,Süleyman Demirel Bulvarı yakınındabulunmaktadır. İl özel idaresi tarafından kamulaştırma yapılarak yaklaşık 5300 metrekarelik bir alana inşa edilmiştirOkulumuz 2006-2007 eğitim- öğretim yılında kurulmuş ve çok yeni bir okul olmasına rağmen eksikliklerini tüm hızıyla kapatmakta ve çevrede yaşayan insanlar bu çalışmalarını takdirle karşılamaktadır. Okulumuz Zemin+3 kat ve  24 derslik olarak olarak inşa edilmiştir. Bina içerisinde, dersliklerin dışında,  konferans salonu, kütüphanesi, resim - müzik derslikleri, bilgisayar labaratuarı, beden eğitimi soyunma-giyinme odaları,  engelli öğrenciler için asansör ve tüm sınıflar kablosuz internet bağlantılı akıllı tahtalar ile donatılmıştır.  Okul bahçesinde  geniş oyun alanları, futbol, basketbol, hentbol, voleybol sahaları, anasınıfı oyun parkı, öğrencilerin dinlenmeleri için gölgelikler ve kantin bulunmaktadır. velilerimizin, öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın görüşleri alınmış ve okul toplumu bilgilendirilmiştir.

Okulumuzda tertip ve düzene, temizlik ve hijyene büyük önem verilir. Okulumuzun temizliği için okul bütçesinden önemli bir pay ayrılır. Tüm lavabolarımızda sıvı sabun, kâğıt havlu ve tuvalet kâğıdı kullanılmaktadır. Okulumuz 2014-2015 ve 2015-2016 öğretim yıllarında Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.Ayrıca çevreci duyarlılığımızdan dolayı yeşil bayrak alarak eko okul kapsamına alınmıştır.

Yayın: 17.02.2013 - Güncelleme: 16.12.2023 23:00 - Görüntülenme: 5746